Известие

Collapse
No announcement yet.

Ламбда сонда - съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Питай колегата spe4еlist, той ги зне.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от vasko graminov Покажи съобщение
      аз искам да питам някои знае ли номера на БОШ сондата за 1,4ТС 98г. и цена горе-долу ?
      0 258 003 772
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

а скапа ли е много
        sigpic

Comment

Артикулен номер: 0 258 003 772 0 258 003 772
          Наименование: ЛАМБДА СОНДА (UNI: LS 6)
          Допълнителна информация:

UNI LS: 0258986506
          Продуктова група: MKG - Бензинови системи

Препоръчителна продажна цена без ДДС: 220.10 лв.
          *** За експресна доставка на артикула, ако не е наличен на склад в България, се начислява такса в размер на 5% върху каталожните цени, но не по-малко от 15.00 лв. без ДДС.
          *** Роберт Бош ЕООД си запазва правото на промени в препоръчителните продажни цени на артикулите.

Comment

Ужас, как е възможно за 1,4 мотора да е със 100 лева по-скъпа от на 1.8 и 2,0 моторите.
            Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 20:37.
            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              Артикулен номер: 0 258 003 772 0 258 003 772
              Наименование: ЛАМБДА СОНДА (UNI: LS 6)
              Допълнителна информация:

UNI LS: 0258986506
              Продуктова група: MKG - Бензинови системи

Препоръчителна продажна цена без ДДС: 220.10 лв.
              *** За експресна доставка на артикула, ако не е наличен на склад в България, се начислява такса в размер на 5% върху каталожните цени, но не по-малко от 15.00 лв. без ДДС.
              *** Роберт Бош ЕООД си запазва правото на промени в препоръчителните продажни цени на артикулите.
              Николайчо, в старанието си да помогнеш, случайно МОЖЕ и да дезинформираш хората!!!

Поспри се малко...

Официалните цени на сондите са следните:

0258003772 - 255, 82 лв с ДДС. Няма налична в склада на БОШ в момента.

0258986506 - 179, 33 лв с ДДС. Налична е на склад и в магазинната мрежа.

Успех на всички

@ oem: I'm watchin you

Comment

има ли значение кои от двата номера да им сложа
                sigpic

Comment

Слагай евтиния (универсалния) - върши работа, а и е наличен по магазините

Comment

мерси колега беше много изчерпателен - благодаря за което П.П. Виждам че си от доста далече иначе да пиинехме по "едно" някаде
                    Last edited by vasko graminov; d.m.y г., 10:14.
                    sigpic

Comment

Когато примерно се движа на предавка и после пусна по инерция, но колата е в движение...оборотите ми играят откъм 0.5 до към 1.5...когато колата спре-се успокоява. На какво се дължи това според вас и нещо сериозно ли е?
                      ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
                      DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщение
                        Когато примерно се движа на предавка и после пусна по инерция, но колата е в движение...оборотите ми играят откъм 0.5 до към 1.5...когато колата спре-се успокоява. На какво се дължи това според вас и нещо сериозно ли е?
                        Няма нерешими проблеми. Иди в някои от доверените сервизи да я оправят. Не е много сериозен проблем, но предполагам те дразни и искаш да се оправи.

Comment

Няма нерешими проблеми. Иди в някои от доверените сервизи да я оправят. Не е много сериозен проблем, но предполагам те дразни и искаш да се оправи.
                          Имам съмнение, че е ламбда сонда, но колата сега в студа ми харчи около 12-13 на сто градско, което мисля е нормално и надали е от нея проблема...
                          DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщение
                            Имам съмнение, че е ламбда сонда, но колата сега в студа ми харчи около 12-13 на сто градско, което мисля е нормално и надали е от нея проблема...
                            Ми има причина поради която ЕКУ-то не може да нагласи сместа оптимално. Но виновници може да има много за това. Така, че тук няма как някой да ти кажа точно от какво е. Трбява да се иде на диагностика. Но задължителнмо в доверен сервиз където знаят болежките на Алфата. Да не стане да отидеш някъдето където и да е и да те накрат да сменяш на поразия. Незнам от къде си, но ако си от София звънни примерно на Бобо или на някои от другите сервизи ги питай. Запази си час и иди на преглед

Тук във форума има много хора дето ще ти кажат разни неща, но самите те не са си го решили проблема Ако ме разбираш правилно

Comment

умно казано
                              sigpic

Comment

Ми има причина поради която ЕКУ-то не може да нагласи сместа оптимално. Но виновници може да има много за това. Така, че тук няма как някой да ти кажа точно от какво е. Трбява да се иде на диагностика. Но задължителнмо в доверен сервиз където знаят болежките на Алфата. Да не стане да отидеш някъдето където и да е и да те накрат да сменяш на поразия. Незнам от къде си, но ако си от София звънни примерно на Бобо или на някои от другите сервизи ги питай. Запази си час и иди на преглед

Тук във форума има много хора дето ще ти кажат разни неща, но самите те не са си го решили проблема Ако ме разбираш правилно
                                Благодаря ти за прекрасния съвет, колега!
                                DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Working...
                                X